Catwalk-Training


'De eerste indruk wordt binnen 30 seconden bepaald, voor 55% door gezichtsuitdrukking & lichaamstaal, voor 38% door je stemen 7%door wat je zegt'

Margreet Kooistra

Margreet is al jaren actief in de modellen- en danswereld. Op 4 jarige leeftijd begon ze als turnster en met succes, op 8 jarige leeftijd werd ze Fries Kampioen turnen. Op latere leeftijd is de overstap gekomen naar de modellen- en danswereld. Ze volgde vele dans- en catwalk workshops en heeft zich gespecialiseerd als Catwalk-Coach.

Zelf loopt Margreet regelmatig modehows en kan ze u ondersteunen in de organisatie en choreografie van uw modeshow. Daarnaastis ze eigenaresse van het internationale modellenbureau Margreet Model Management.

Graag deelt Margreet haar kennis en expertise met u. Op een enthousiaste en professionele manier weet ze cursisten te motiveren en een goed gevoel over zichzelf te geven en dat uit te stralen.

Een goede houding en zelfvertrouwen is van groot belang, bijvoorbeeld tijdens castings en modeshows maar ook in het dagelijks leven opuw werk, een kennismaking, een sollicitatiegesprek, bruiloft en alle andere gelegenheden waarbij u uzelf moet presenteren.


Uw houding is uw visitekaartje en door een Catwalk-Training krijgt u een betere houding, mooie uitstraling
en meer zelfvertrouwen.